Blokhut 3020 Interflex

Beschrijving

Blokhut 3020 van Interflex is een modern tuinhuis met een enkele deur en twee uitzetramen, zowel de deur als de ramen zijn voorzien van echt glas. Blokhut 3020 is een perfecte toevoeging aan uw tuin als u op zoek bent naar een opbergplek voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap en fietsen.


Houtdikte

28m

Buitenmaat

300x200cm

Fundamentmaat

280x180cm

Zijwandhoogte

196cm

Nokhoogte

236cm

Type deur

1x enkele deur

Type raam

2x uitzetramen


Dakshingles
Dakshingles leveren wij in de diverse kleuren: zwart/grijs, groen en rood. Dakshingles geven een blokhut een luxe uitstraling. De dakshingles worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd.


Onduvilla dakpanplaten
Onduvilla dakpanplaten zijn beschikbaar in de kleuren: zwart/ grijs en rood gevlamd. De Onduvilla dakpanplaten combineert het uiterlijk van een traditionele dakpan met een lichtgewicht van bitumegolfplaten. De dakpanplaten bestaan uit bitumen en cellulose vezels. De dakpanplaten worden geleverd inclusief nokken en spijkers.


Afwateringsbalken

Wij raden het gebruik van afwateringsbalken onder de wanden van uw blokhut zeker aan. De afwateringsbalken zorgen voor een afscheiding tussen fundering en de wand. Dit beschermt de wand tegen optrekkend vocht. De afwateringsbalk zorgt er eveneens voor dat regenwater wordt weggeleid van de blokhut. De afwateringsbalken worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd.

De functie van de afwateringsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Omdat beton vocht langere tijd vasthoudt, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v. een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd.


Houten vloer

De blokhutten worden standaard zonder vloer geleverd maar u kunt uw blokhut compleet maken met een op maat gemaakte vloer en bijbehorende plinten. Een vloer biedt bescherming tegen optrekkend vocht.

Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af!


Dompel impregneren

Bij het sproei-impregneren van uw blokhut worden alle delen van uw blokhut rondom behandeld met een grondlaag. Zo is uw blokhut bij levering alvast voorzien van een grondlaag en is dit beschermd tegen eventuele schimmels en rottingsprocessen.


Coating exterieur

Als u kiest voor coating exterieur dan wordt uw blokhut alleen aan de buitenzijde voorzien van een 2-laagse coating.


Coating compleet

Een complete coating bestaat uit een 2-laagse behandeling van de binnen- en buitenzijden van uw blokhut, deuren en ramen. Dakplanken worden 1-zijdig gecoat.


Dakgootset, ventilatieroosters en stormverankering

De blokhut word zonder dakgootset, ventilatieroosters en stormverankering geleverd. Wel kunt u deze bij ons bestellen als extra optie. Heeft u interesse in een dakgootset, ventilatieroosters en/of stormverankering voor uw blokhut neem dan even contact met ons op via: mail@jwmoutdoorliving.nl.


Montage op aanvraag

Wij kunnen de montage van uw blokhut verzorgen. U dient zelf voor een stabiel en waterpas fundament te zorgen. De montageprijs is afhankelijk van de door u gekozen blokhut en opties. Wilt u weten wat de montage kosten voor uw blokhut zijn? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte via: via: mail@jwmoutdoorliving.nl.


De transportkosten voor deze blokhut bedraagt € 151,-