Rechthoek met zijluifel 2525Z

Beschrijving

De Interflex blokhut 2525Z biedt maximale kwaliteit tegen een eerlijke prijs.


Deze blokhut heeft een praktische grote berging met hiernaast een gezellig leefgedeelte onder de zijluifel. Hier kunt u bijvoorbeeld uw lounge set onder plaatsen. De blokhut wordt met een uitzetraam geleverd die u naar keuze in de linker- of rechterzijwand kan plaatsen.


Specificaties:

Type

2555Z

Houtsoort

Noord-Europees vuren kwaliteitshout

Wanddikte

28 mm

Buitenmaatwand

480 x 230 cm

Totale buitenmaat (incl. oortjes)

500 x 250 cm

Luifel (breedte of diepte)

250 cm

Breedte aanbouw

n.v.t.

Zijwandhoogte

218 cm

Nokhoogte

257 cm

Oppervlakte

ca. 11,04 m2

Soort dak

Schilddak

Glas

Enkel glas

Soort ramen

Klapramen


Dakshingles
Dakshingles leveren wij in de diverse kleuren: zwart/grijs, groen en rood. Dakshingles geven een blokhut een luxe uitstraling. De dakshingles worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd.


Onduvilla dakpanplaten
Onduvilla dakpanplaten zijn beschikbaar in de kleuren: zwart/ grijs en rood gevlamd. De Onduvilla dakpanplaten combineert het uiterlijk van een traditionele dakpan met een lichtgewicht van bitumegolfplaten. De dakpanplaten bestaan uit bitumen en cellulose vezels. De dakpanplaten worden geleverd inclusief nokken en spijkers.


Afwateringsbalken

Wij raden het gebruik van afwateringsbalken onder de wanden van uw blokhut zeker aan. De afwateringsbalken zorgen voor een afscheiding tussen fundering en de wand. Dit beschermt de wand tegen optrekkend vocht. De afwateringsbalk zorgt er eveneens voor dat regenwater wordt weggeleid van de blokhut. De afwateringsbalken worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd.

De functie van de afwateringsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Omdat beton vocht langere tijd vasthoudt, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v. een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd.


Houten vloer

De blokhutten worden standaard zonder vloer geleverd maar u kunt uw blokhut compleet maken met een op maat gemaakte vloer en bijbehorende plinten. Een vloer biedt bescherming tegen optrekkend vocht.

Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af!


Dompel impregneren

Bij het sproei-impregneren van uw blokhut worden alle delen van uw blokhut rondom behandeld met een grondlaag. Zo is uw blokhut bij levering alvast voorzien van een grondlaag en is dit beschermd tegen eventuele schimmels en rottingsprocessen.


Coating exterieur

Als u kiest voor coating exterieur dan wordt uw blokhut alleen aan de buitenzijde voorzien van een 2-laagse coating.


Coating compleet

Een complete coating bestaat uit een 2-laagse behandeling van de binnen- en buitenzijden van uw blokhut, deuren en ramen. Dakplanken worden 1-zijdig gecoat.


Dakgootset, ventilatieroosters en stormverankering

De blokhut word zonder dakgootset, ventilatieroosters en stormverankering geleverd. Wel kunt u deze bij ons bestellen als extra optie. Heeft u interesse in een dakgootset, ventilatieroosters en/of stormverankering voor uw blokhut neem dan even contact met ons op via: mail@jwmoutdoorliving.nl.


Montage op aanvraag

Wij kunnen de montage van uw blokhut verzorgen. U dient zelf voor een stabiel en waterpas fundament te zorgen. De montageprijs is afhankelijk van de door u gekozen blokhut en opties. Wilt u weten wat de montage kosten voor uw blokhut zijn? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte via: via: mail@jwmoutdoorliving.nl.


De transportkosten voor deze blokhut bedraagt € 151,-