Over JWM Outdoor Living

Alles voor een luxe buiten leven.

Door ons hoveniers bedrijf raakten wij in contact met Interflex. Jeroen doet de werkzaamheden voor de schermen en Wendy achter de schermen. Via Interflex kreeg ons bedrijf een aantal opdrachten. Jeroen word gevraagd de expertise te doen op Interflex producten bij klussen die niet goed zijn verlopen door andere leveranciers/monteurs.
Hierdoor ontstond er in samenspraak met Interflex het idee de luxere tuinhuizen/blokhutten en maatwerk vanaf 40mm van Interflex te gaan verkopen via een webshop. Zo ook de sauna's en sierhekwerken die hij al regelmatig heeft mogen plaatsen.
De optie om het door u bestelde product door ons te laten plaatsen is uiteraard aanwezig. Als het i.v.m. met drukte niet mogelijk is dit door ons bedrijf zelf te laten doen dan zullen wij dit uitbesteden aan een monteur die zijn vak goed verstaat.

Tevens kunnen we zelf ook maatwerk leveren in samenspraak met u qua afmetingen, houtsoort, ramen, deuren, etc. Als u hier interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen via ons mail adres. Dan zullen wij een afspraak met u inplannen, komen we de situatie bekijken en word alles met u doorgenomen.

Daarnaast ontstond het idee om ook de verdere tuin accessoires te gaan verzorgen.
Zoals bijvoorbeeld lounge sets, buitenkeukens, barbecue's, spa's, lampen, hottubs etc.
Zo is er voor ieder wat wils!

Wij streven er naar om iedereen van dienst te kunnen zijn! Zoekt u iets voor in de tuin en kunt u het niet vinden in de shop? Mail ons!! Wij zullen alles binnen onze macht doen er voor te zorgen dit voor u te realiseren!

Wij kijken er naar uit om u van dienst te kunnen zijn!

Over onze shop

Wij zijn een startende shop en zullen daarom met regelmaat de shop bijwerken met nog meer luxe producten. Hou onze shop daarom goed in de gaten!

Kijk onder alle kopjes wat we aanbieden.
Vind u niet wat u zoekt of heeft u vragen over 1 van de- of meerdere producten? Kunt u ons altijd vrijblijvend een mail sturen.
Als u iets mist of iets specifieks zoekt kunt u ons mailen, dan kijken wij vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.

De webshop is een dochter bedrijf van ons hoveniers bedrijf Matla tuinen. Als klant merkt u hier weinig van alleen bij een bestelling zult u dit opmerken.
Het is mogelijk om door Matla tuinen u product te laten monteren u kunt hier vrijblijvend een offerte voor aanvragen via ons e-mail adres.


Over de openingstijden


Maandag t/m Zaterdag
Wij streven er naar om op werkdagen uw mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Zondag
Zijn wij gesloten.